
Kes meist ei armastaks keedukreemi? Selles on killuke nostalgiat ja kuhjaga häid maitseid. See purukook meeldib kindlasti kõigile napoleoni koogi fännidele – rohket keedukreemi, kiht purukatet ja veidi tainapõhja. Valmista näiteks seda kooki mõneks eriliseks tähtpäevaks, kuid loomulikult võib seda ka niisama mistahes päeval valmistada!
kreem | |
|---|---|
| 200 ml | |
| 800 ml | |
| 1 tk | Sidruni riivitud koor |
| 6 tk | Munakollast |
| 25 g | Nisujahu |
| 25 g | Maisitärklist |
| 200 g | Suhkrut |
| 1 tl | Vanillisuhkrut |
purutainas | |
| 200 g | Nisujahu |
| 25 g | Suhkrut |
| ½ tl | Küpsetuspulbrit |
| ¼ tl | Soola |
| 180 g | |
Leia rohkem retsepte.