Porru-kartulisupp pastinaagi ja sulatatud juustuga

Porru-kartulisupp pastinaagi ja sulatatud juustuga

Porru-kartulisupp pastinaagi ja sulatatud juustuga

Porru-kartulisupp pastinaagi ja sulatatud juustuga

Millal sina viimati pastinaaki toidu tegemisel kasutasid? Oma erilise maitsega sobib pastinaak ideaalselt ühe toeka sügissupi sisse.

4 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

30 g
1 tk
Porrulauk (kasuta valget ja helerohelist osa)
3 tk
Kartul
300 g
Juurseller (tükeldatuna)
8 dl
Puljong
200 g
Sool ja pipar

Valmistamine

  1. Tükelda porrulauk pikkupidi ribadeks, eemalda tumeroheline osa ja pese välja kihtide vahel olev muld.
  2. Koori ja tükelda kartul ja juurpetersell.
  3. Kuumuta poti põhjas või ja lisa sellele porrulauk. Hauta vaiksel kuumusel porru peaaegu pehmeks.
  4. Kalla peale puljong ja lase keema tõusta.
  5. Lisa tükeldatud kartul ja juurpetersell. Keeda, kuni köögiviljad on korralikult pehmed.
  6. Püreesta saumikseriga kreemjaks, lisa sulatatud juust ja maitsesta soola ja pipraga.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.