Vahusta munad koos suhkruga tugevaks vahuks. Lisa munavahule kohupiim, või, vanillisuhkur ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Sega ühtlaseks ja aja tainas võiga määritud, u 24 cm läbimõõduga sügavama koogivormi põhjale laiali.
Lõika ploomid sektoriteks ja suru need tainasse. Puista ploomidele teelusikajagu suhkrut ja veidi kardemoni ning küpseta 180-kraadise ahju alumises osas u 20 minutit, kuni kook on veidi kerkinud ja jumet võtnud.
Sega potis mandlilaastud, suhkrud, jahu ja või ning kuumuta tasasel tulel paar-kolm minutit, kuni saad ühtlase segu, mis kergelt paksenema asub. aja saadud segu mööda koogipinda supilusika abil laiali ja küpseta kooki ahju keskmises osas veel u 15 minutit või kuni kate on kena ja karamelline.
Lase koogil enne sööma asumist ja lahti lõikamist täielikult jahtuda.