Maisitõlvik parmesani ja ürdivõiga

Maisitõlvik parmesani ja ürdivõiga

Maisitõlvik parmesani ja ürdivõiga

Maisitõlvik parmesani ja ürdivõiga

4 portsjonit
45 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

4 tk
värsket maisitõlvikut
100 g
5 g
värsket koriandrit
5 g
värsket peterselli
2 tk
suuremat küüslauguküünt
2 spl
laimimahla
Soola
Serveerimiseks riivitud parmesani

Valmistamine

  1. Soovi korral eemalda enne valmistamist maisitõlvikute ümbert kõik lehed ja kiud või jäta esialgu lehed ümber ja tõmba need pärast keetmist maisi küljest lahti.
  2. Kasutades potti või kõrgemate servadega suuremat panni, keeda maisi ca 10 minutit soolaga maitsestaud vees. Samal ajal sega kokku toasoe Alma või, 0,5tl soola, peenelt riivitud küüslauk ning hakitud ürdid.
  3. Määri maitsevõi kuumadele tõlvikutele, lisa riivitud parmesani ja naudi.
  4. Retsepti autor: Maria Veski-Raudkivi

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.