Krõbedad ahjukartulid

Krõbedad ahjukartulid

Krõbedad ahjukartulid

Krõbedad ahjukartulid

3 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad3 portsjonit

10 tk
keedetud koorimata kartulit (hea on värske kartul)
25 g
1 näputäis
himaalaja soola

Valmistamine

  1. Ideaalne kiire õhtusöök või kui Sul on varasemast toidukorrast jäänud üle keedetud kartuleid siis nüüd on hea võimalus toidulaua staar teha. Kõige paremad on siin just koorega keedetud kartulid.
  2. Vajuta kartulid küpsetuspaberi vahel lapikuks.
  3. Sulata Alma või ja pintselda sulavõiga üle ning raputa peale himaalaja soola. Küpseta ahjus 200 kraadi juures ca 20 min või kui kartulid on pealt kuldpruunid.
  4. Mõnusalt krõbedad, ideaalne nii snäkiks või põhiroa kõrvale piisab soojast kartulist ja külmast hapukoorest, kõrvale ideeks heeringat ja kiirelt valmis söögikord ongi valmis.
  5. Vana klassika austajad teavad, et soe hapukoorega kartul, millel on peal krõbe soolakiht, tahab tegelikult juurde ainult killuke seda kõige paremat - killuke Alma võid.
  6. Retsepti autor: Marjaana Vaher

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.