
Kreemjas ja šokolaadine tort, mis püüab esmalt pilku oma eriti ilusa kihilise välimuse tõttu. Pudingutordi põhjas tunned nii mõnusaid krõmpsuvaid metspähklitükke.
põhi | |
|---|---|
| 65 g | |
| 175 g | heledaid võiküpsiseid |
| 40 g | röstitud metspähkleid |
tume kiht | |
| 100 g | tumedat šokolaadi |
| 150 g | |
| 100 ml | |
| 100 g | |
| 2 ½ tk | želatiinilehte |
keskmine kiht | |
| 120 g | valget šokolaadi |
| 150 g | |
| 80 ml | |
| 100 g | |
| 3 tk | želatiinilehte |
hele kiht | |
| 80 g | valget šokolaadi |
| 150 g | |
| 60 ml | |
| 50 g | |
| 2 tk | želatiinilehte |
kaunistamiseks | |
| 30 g | tumedat šokolaadi |
| 1 peotäis | röstitud metspähkleid |
Leia rohkem retsepte.