Vürtsikas juustune kalasupp

Vürtsikas juustune kalasupp

Vürtsikas juustune kalasupp

Vürtsikas juustune kalasupp

Kui sa oled kalasõber ja sulle meeldib vürtsikas toit, siis kreemine kalasupp väikse vürtsiga võib olla sinu uus lemmiktoit. Pane pott tulele ja hakka kokkama - see kalasupp on mõnusalt täitev õhtusöök kogu perele.

1 portsjonit
1 h
00 ratings

Koostisosad1 portsjonit

3 l
kalapuljongit
1 tk
suurem porgand
2 tk
suuremat kartulit
1 tk
punane tšillikaun
jupp ingverit
1 tk
küüslauguküüs
300 g
lõhe või forelli fileed
kooritud krevette
1 tassitäit
soola
pipart

Valmistamine

  1. Võta 3 l kalapuljongit- valmista ise või tee kontsentraadist.
  2. Ise puljongi valmistamiseks keeda kala supikogu loorberilehe, pipraterade ja soolaga ning kurna.
  3. Koori ja ribasta porgand ning tükelda kartul.
  4. Haki küüslauk, tšilli ja ingver peeneks.
  5. Tükelda kalafilee.
  6. Kuumuta potipõhjas veidi õli ning prae kergelt läbi ingver, tšilli, küüslauk ja porgand.
  7. Vala peale enamik puljongist (natuke sooja puljongit jäta alles, et vedeldada selles sulajuust), lase keema tõusta ja lisa kartul ning keeda umbes 7 minutit, kuni kartul on peaaegu pehme.
  8. Seejärel lisa tükeldatud kalafilee ja puljongiga segatud sulajuust.
  9. Keeda 3- 5 minutit, kuni kala on pehme.
  10. Vahetult enne supi valmimist lisa krevetid, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.