Viola juustusupp hakklihaga

Viola juustusupp hakklihaga

Viola juustusupp hakklihaga

Viola juustusupp hakklihaga

Kui vaevad pead, mida süüa teha, siis supp on alati hea mõte. Eriti hea on supp siis, kui lisad sellele Valio Viola sulatatud juustu, mis teeb supi nii maitsvaks ja kreemiseks.

4 portsjonit
45 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

400 g
hakkliha
185 g
200 g
konserveeritud maisi
150 g
värskeid šampinjone
1 tk
punane pipar
1 tk
sibul
10 g
kuivatatud porgandit
10 g
päikesekuivatatud tomateid
sool, pipar

Valmistamine

  1. Lõika sibul väikesteks kuubikuteks. Viiluta seened. Lõika paprika kuubikuteks.
  2. Kuumuta õli kastrulis ja prae sibul kuni see muutub läbipaistvaks. Lisa hakkliha, prae. Lisa paprika, seened ja prae veel 5 minutit. Lisa kuivatatud köögiviljad ja vett nii palju, et köögiviljad oleks kaetud. Kui soovid vedelamat suppi, siis lisa rohkem vett. Keeda 15 minutit.
  3. Kõige lõpus sega juurde sulatatud juust, lisa mais, maitse järgi soola ja värskelt jahvatatud pipart.
  4. Serveeri kohe ja raputa peale riivitud juustu.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.