Vegan šokolaadikook

Vegan šokolaadikook

Vegan šokolaadikook

Vegan šokolaadikook

Mõnusa kookose ja kakaonüansiga kook, mis on täiesti taimne! Imelist niisutust annab koogile Oddlygood kaerajook.

6 portsjonit
6 h
00 ratings

Koostisosad6 portsjonit

Põhi

110 g
täistera nisujahu
40 g
mandlijahu
120 g
puuviljapüreed
120 g
suhkrut
80 ml
10 g
kakaopulbrit
1 tl
küpsetuspulbrit

täidis

190 ml
kookoskoort
2 spl
tuhksuhkrut
1 näputäis
kakaopulbrit

Kaunistuseks

2 spl
moosi
marju

Valmistamine

  1. Sega kaks jahu, küpsetuspulber ja suhkur. Lisa kakaopulber.
  2. Sega hulka puuviljapüree ja kaerajook, kuni tainas on ühtlane. Pane see ahjuvormi ja küpseta 190 kraadi juures umbes 35 minutit. Mähi valmis kook veel soojalt fooliumisse ja pane külmkappi. Jäta sinna ööseks.
  3. Lõika kook pooleks. Kuumuta moos paksupõhjalises vahukulbis. Määri põhi sooja moosiga.
  4. Vahusta jahtunud kookoskoor tuhksuhkruga. Soovi korral lisa kakaopulbrit.
  5. Pintselda koogid kookoskreemiga ja kaunista oma maitse järgi.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.