
Õunakompott ja kohev vaniljevaht annavad imemaitsvale ja mahlasele vegan-porgandikoogile viimase lihvi.
põhi | |
|---|---|
| 8 dl | nisujahu |
| 4 dl | fariinsuhkrut |
| 2 dl | suhkrut |
| 1 ½ spl | küpsetuspulbrit |
| 1 tl | soola |
| 2 tl | kardemoni |
| 2 tl | jahvatatud kaneeli |
| 1 dl | purustatud metspähkleid |
| 1 dl | rapsi- või oliiviõli |
| 1 spl | veiniäädikat |
| ½ l | |
| 400 g | riivitud porgandit |
vaniljevaht | |
| 1 tk | Vaniljekauna |
| 2 ½ dl | |
õunakompott | |
| 2 dl | glögi |
| 2 dl | moosisuhkrut |
| 4 tk | hapukat õuna |
kaunistuseks | |
kaneelipulki | |
tähtaniisi | |
Leia rohkem retsepte.