Vegan Pavlova

Vegan Pavlova

Vegan Pavlova

Hõrk klassikaline Pavlova kook, millest ei jää raasugi järele – eriti nüüd, kui tänu kikerherneste vedelikule ja Valio uutele, taimsetele Oddlygood-küpsetustoodetele on retsept vegan ja ühtlasi gluteenivaba.

4 portsjonit
3 h
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

kikerhernepurgi vedelik
1 ½ dl
suhkrut
1 tl
vaniljesuhkrut
2 tl
sidrunimahla

täidis

2 ½ dl
200 g
marju

Valmistamine

  1. Nõrista kikerherneste vedelik kaussi ja vahusta mikseriga paar minutit, kuni vedelik on veidi vahule läinud.
  2. Lisa vähehaaval suhkur, sidrunimahl ja vaniljesuhkur, jätka vahustamist, kuni vaht on tihe ja läikiv.
  3. Tõsta beseesegu küpsetuspaberi peale üheks suureks või mitmeks väikeseks kettaks (pea meeles, et besee valgub ahjus veidi laiali!) ja küpseta 120-kraadises ahjus umbes 2 tundi.
  4. täidis

  5. Vahusta toidukreem vahuks, sega juurde kaeradessert ja määris täidis jahtunud beseepõhjale.
  6. Kaunista lõpuks marjadega ja naudi!
  7. Retsepti autor: Annika Ollila

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.