Rosoljest põhiroog? Jah! Valmista rosolje koostisainetest ja kikerhernestest soe vegan peotoit. Serveeri roog vahustatud vegan-rosoljekastmega. Külm kastmevaht ja kuumutatud koostisained toimivad hästi.
1 kg | keedetud kartulit |
500 g | keedetud porgandit |
150 g | marineeritud peeti |
1 tl | soola |
veidi ingverit | |
150 g | hapukat õuna |
380 g | eelkeedetud kikerherneid |
küpsetamiseks | |
---|---|
3 spl | toiduõli |
rosoljekaste | |
1 dl | |
1 tl | suhkrut |
1 tl | veiniäädikat |
½ tl | marineeritud peetide vedelikku |
¼ tl | soola |
veidi valget pipart | |
soolakurgi-sibulakuubikud | |
150 g | soolakurki |
väike sibul |
Leia rohkem retsepte.