
Rosoljest põhiroog? Jah! Valmista rosolje koostisainetest ja kikerhernestest soe vegan peotoit. Serveeri roog vahustatud vegan-rosoljekastmega. Külm kastmevaht ja kuumutatud koostisained toimivad hästi.
| 1 kg | keedetud kartulit |
| 500 g | keedetud porgandit |
| 150 g | marineeritud peeti |
| 1 tl | soola |
veidi ingverit | |
| 150 g | hapukat õuna |
| 380 g | eelkeedetud kikerherneid |
küpsetamiseks | |
|---|---|
| 3 spl | toiduõli |
rosoljekaste | |
| 1 dl | |
| 1 tl | suhkrut |
| 1 tl | veiniäädikat |
| ½ tl | marineeritud peetide vedelikku |
| ¼ tl | soola |
veidi valget pipart | |
soolakurgi-sibulakuubikud | |
| 150 g | soolakurki |
väike sibul | |
Leia rohkem retsepte.