Vegan kuningannakook

Vegan kuningannakook

Vegan kuningannakook

Vegan kuningannakook

Kas teadsid, et meie põhjanaabrid kutsuvad klassikalist vaarika-mustika maitsekooslust "kuningannaks"? Valio Oddlygood® toodetega saab selle sama maitsva tarretatud kuningannakoogi aga väga lihtsalt veganiks muuta.

8 portsjonit
30 min
11 rating

Koostisosad8 portsjonit

Põhi

100 g
Kaeraküpsiseid (vegan)
3 spl
Kookosõli
Sidrunikoort

Täidis

1 dl
1 tl
Agar-agar tarretisepulber
½ pakk
3 pakk
2 spl
Sidrunimahl
1 spl
Vanillisuhkur

Kaunistuseks

Mustikaid, küpsisepuru, lilli jne...

Valmistamine

  1. Laota küpsetuspaber ø 18-20 cm vormi.
  2. Purusta küpsised, sega hulka sulatatud kookosõli ja ühe pestud sidruni riivitud koor. Kata küpsetusvormi põhi seguga.
  3. Vala potti kaerajook ja agar-agar pulber. Kuumuta keskmisel kuumusel 10 min.
  4. Vahusta Oddlygood taimne toidukreem.
  5. Uues kausis sega omavahel Dreamy kaeradessert, sidrunimahl, vanillisuhkur ja kaerajoogi-agarsegu.
  6. Vahustatud toidukreem sega õrnalt spaatliga täidise hulka. Tõsta täidis vormi.
  7. Kata vorm ja lase vähemalt 4 tundi külmkapis taheneda.
  8. Tõsta kook vormist välja serveerimistaldrikule ja kaunista.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.