Vegan brownie

Vegan brownie

Vegan brownie

Brownie on kõigi magusasõprade lemmik. Šokolaadisõbra unelmate küpsetis. Selle vegan-brownie pinna teevad eriti isuäratavaks vaniljega moodustatud marmorimuster ja hapukad vaarikad.

10 portsjonit
45 min
00 ratings

Koostisosad10 portsjonit

200 g
tumedat vegan šokolaadi
½ dl
õli
2 dl
suhkrut
2 ½ dl
3 dl
nisujahu
1 spl
kakaopulbrit
1 tl
küpsetuspulbrit
1 näputäis
soola

pinnale

200 g
100 g
vaarikaid

Valmistamine

  1. Sulata šokolaad ettevaatlikult mikrolaineahjus või veevannis.
  2. Lisa sulatatud šokolaadi hulka ülejäänud koostisained. Sega tainas ühtlaseks.
  3. Määri küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi (u 25 x 18 cm).
  4. Tõsta lusikaga taigna pinnale Oddlygood vanilli kaeradessert ja määri noaga marmorimustrit moodustades laiali. Puista pinnale vaarikad.
  5. Küpseta 175 kraadi juures 30 minutit.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.