Vegan banaani-šokolaadimuffinid

Vegan banaani-šokolaadimuffinid

Vegan banaani-šokolaadimuffinid

Vegan banaani-šokolaadimuffinid

Šokolaadimuffinid saavad vajaliku mahlakuse magusast banaanist ja glasuuri maitsestavad pähklid. Peokülalised on vaimustuses.

12 portsjonit
45 min
11 rating

Koostisosad12 portsjonit

tainas

3 dl
nisujahu
2 dl
suhkrut
1 dl
kakaopulbrit
1 ½ tl
küpsetuspulbrit
1 tl
vaniljesuhkrut
veidi soola
2 dl
1 dl
rapsiõli
1 tk
püreestatud küps banaan

glasuur

2 ½ dl
½ dl
šokolaadi-pähklivõiet
1 tl
vaniljesuhkrut
strösseleid

Valmistamine

  1. muffinid

  2. Sega kuivained kokku. Lisa kaerajook, õli ning püreestatud banaan. Sega ühtlaseks.
  3. Jaga tainas muffiniplaadi määritud süvenditesse või paberist muffinivormidesse.
  4. Küpseta 200-kraadises ahju keskmisel siinil 15 minutit.
  5. glasuur

  6. Vahusta toidukreem ning šokolaadi-pähklivõie omavahel kohevaks vahuks. Maitsesta vaniljesuhkruga. Pritsi jahvatatud muffinite peale. Kaunista strösselitega.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.