Valge šokolaadi vaht põldmarja jogurti ja granolaga

Valge šokolaadi vaht põldmarja jogurti ja granolaga

Valge šokolaadi vaht põldmarja jogurti ja granolaga

Valge šokolaadi vaht põldmarja jogurti ja granolaga

Alma põldmarja täispiimajogurtist saab maitsva magustoidu. Proovi järele!

2 portsjonit
2 h
00 ratings

Koostisosad2 portsjonit

Valge šokolaadi vaht

140 g
100 g
valget šokolaadi

Granola

20 g
täistera kaerahelbeid
30 g
75 g
vahtrasiirupit
20 g
kookoshelbeid
30 g
päevalilleseemneid
50 g
sarapuupähkleid (kooritud)

Serveerimiseks

Valmistamine

  1. Keeda kaerahelbeid 1 minut vees. Seejärel kurna vesi täielikult ja pane kaussi. Lisa juurde või, vahtrasiirup, kookoshelbed, päevalilleseemned ja tükeldatud sarapuupähklid. Sega läbi ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rösti 175 kraadises ahjus 30-45 minutit. Sega aegajalt, et kõrbema ei läheks. Kui granola on krõbedaks muutunud, siis jahuta need täielikult ja hoiusta kuni kasutamiseni purgis.
  2. Valge šokolaadi vahuks kuumuta koor keemiseni. Tükelda šokolaad ja pane kaussi. Lisa kuum koor šokolaadile ja sega ühtlaseks massiks. Jahuta täielikult maha (+4 kraadini). Seejärel vahusta miksriga.
  3. Serveeri nii: Kausi põhja valge šokolaadivaht, järgmisena põldmarja täispiimajogurt ja granola.
  4. Retsepti autor: Kristian Neemela

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.