Suvikõrvitsa püreesupp kukeseentega

Suvikõrvitsa püreesupp kukeseentega

Suvikõrvitsa püreesupp kukeseentega

Suvikõrvitsa püreesupp kukeseentega

Kõige maitsvama söögi saab alati omaenda aiasaadustest. Kui mõtled, mida head suvikõrvitsast valmistada, siis siin on ühe hea suvikõrvitsa püreesupi retsept, mille vastupandamatu maitsenüansi annavad küpsed kukeseened. Nii hea, et viib lausa keele alla!

4 portsjonit
45 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

pool keskmise suurusega suvikõrvitsat
4 tk
porgandit
4 tk
kartulit
1 tk
küüslauguküünt
2 spl
200 g
250 g
kukeseeni

Valmistamine

  1. Puhasta ja tükelda kukeseened ning prae pannil võis läbi.
  2. Puhasta küüslauguküüs, haki peeneks ja hauta võis.
  3. Lisa kooritud ja tükeldatud suvikõrvits, porgand ning kartul, kata veega ja keeda kuni köögiviljad on pehmed.
  4. Lisa sulajuust, püreeri, vedeldamiseks lisa soovi korral kuuma vett ning maitsesta soola ja pipraga.
  5. Serveeri koos võis praetud kukeseentega.
  6. Jaanika ja Signe, Valio toidublogijad http://maitsevseiklus.blogspot.fi

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.