Tomati-hakklihasupp

6 portsjonit

Valio meiereivõid 12 g
Veise hakkliha 225 g
Tomatimahla 600 g
Vett 450 g
Veisepuljongi kuubikut 1 tk
Porgandit 150 g
Porrut 100 g
Kaalikat 125 g
Kartulit 350 g
Peterselli 10 g
Soola
Musta pipart
Suhkrut
Loorberi lehte

Valmistamine

Pruunista hakkliha võis. Lisa hulka puhastatud ja kuubikuteks lõigatud porru, porgand ning kaalikas. Kuumuta veidi ning lisa hulka tomatimahl, vesi, puljongikuubik ja loorberi leht. Keeda tasasel tulel umbes 10 minutit. Seejärel lisa kuubikuteks lõigatud kartulid ning keeda, kuni köögiviljad on valmis. Puista hulka peeneks hakitud peterselli ning maitsesta supp soola ja pipraga, lisa veidikene suhkrut.