Kukeseenesupp

4 portsjonit

Kukeseeni 250 g
Suur sibul 1 tk
Alma Eesti võid 1 spl
Alma kohvikoort 10% 3 dl
Vett 2 dl
Valio Atleet sulatatud juustu 80 g
Musta pipart
Soola

Valmistamine

Haki sibul ja kuumuta õrnalt pannil. Lisa hakitud kukeseened ja kuumuta segu, kuni sibul on läbipaistev ja pehme. Vala pannilt liigne seenevedelik ära ning seejärel lisa Alma 10% rõõsk koor ja vesi. Aja segu tasasel tulel vaikselt keema ning seejärel lisa pidevalt segades Atleet sulatatud juust (PS! Maitse andmiseks võid kasutada ka maitsega Atleet sulajuustu: kukeseene või singi). Maitsesta pipra ning soolaga.

 

Serveeri supp kohe ning puista peale värsket rohelist sibulat, peterselli või murulauku.


Head isu!