Brokkoli-herne püreesupp Kaval Antsu suitsujuustuga

6 portsjonit

Brokkolit 350 g
Herneid 400 g
Kartulit (väikesemat) 3
Valio Kaval Antsu suitsujuustu 250 g
Alma kohvikoort 2 dl
Soola 2 tl
Röstsaia 2-3 viilu

Valmistamine

Koori kartulid ja lõika kuubikuteks, tükelda brokkoli õisikuteks. Keeda brokkoli, herned ja kartulid pehmeks, kurna ning püreeri. Tükelda Kaval Antsu suitsujuust väikesteks tükkideks ning lisa valminud segule, lisa juurde ka Alma kohvikoor ja sool ning püreeri veelkord. Vajadusel lisa supi vedeldamiseks keeduvedelikku.


Lõika röstsaiaviilud kuubikuteks ja rösti kuival pannil.


Serveeri suppi soojalt saiakuubikutega.

 

 Head isu,

 Jaanika ja Signe

 Valio toidublogijad