Aura sinihallitusjuustuga läätsesupp

4 portsjonit

Sibulat 1 tk
Porgandit 1 tk
Lehtselleri vart 2 tk
Oivariini rasvasegu 2 spl
Vett 1 l
Köögiviljapuljongikuubikut 2 tk
Punaseid läätsi 2 dl
Purustatud tomateid 1 purk (400 g)
Suhkrut 1 tl
Aura sinihallitusjuustu 1 pakk (170 g)

Valmistamine

  • Koori sibul ja porgand. Lõika kõik köögiviljad väikesteks kuubikuteks. Pruunista neid kastrulis Oivariini rasvaseguga.
  • Lisa vesi, puljongikuubikud, loputatud läätsed ja purustatud tomatid. Maitsesta suhkruga.
  • Lase keeda madalal kuumusel, kuni läätsed on pehmed (umbes 25 min).
  • Lisa murendatud Aura sinihallitusjuust supile vahetult enne serveerimist.

    Head isu!