Šokolaadine stracciatella kook

Šokolaadine stracciatella kook

Šokolaadine stracciatella kook

Šokolaadine stracciatella kook

Lihtsuses peitub tihtipeale võlu! Vähe koostisosi, kiire valmistusprotsess, kuid no nii hea, et ühest tükist ei piisa. Koogile annab eriti mõnusa kreemisuse just Alma stratciatella koorejogurt.

8 portsjonit
3 h
11 rating

Koostisosad8 portsjonit

1 pakk
kakao biskviitpõhi
400 g
toorjuustu
400 g
½ pakk
kakao kondenspiima

kaunistuseks

riivitud šokolaad
Feffero Rocher kommid

Valmistamine

  1. Vahusta toasoe toorjuust, lisa mikserdades stracciatella jogurt kuni saad ühtlase segu.
  2. Aseta biskviitpõhi taldrikule ja hakka sinna jogurti-toorjuustusegu panema.
  3. Kui umbes ¼ segust on pandud, on aeg lisada uus biskviitpõhi.
  4. Korda sama, mis ennegi, aga enne jogurtisegu määrimist, pigista otse pakist üks korralik kiht kakao kondenspiima.
  5. Kata kook viimase biskviidiga ning määri see pealt ja külgedelt jogurtiseguga.
  6. Kui see on tehtud, aseta kook paariks tunniks külmkappi hanguma.
  7. Kui tahad kiiremini maiustama asuda, niisuta biskviite näiteks piima või mahlaga.
  8. Tahenenud kooki saad kaunistada endale meelepäraselt.
  9. Näiteks riivi šokolaadi ja pane peale kaunistuseks mõned kommid.
  10. Retsepti autor: Katre Ojarand

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.