Siin on ühe rikkalikku šokolaadikoogi retsepti, mille täidiseks on Valio Viola sulajuustuga tehtud sulajuustukreem ning hapukad kirsid. Kõige lõpuks ehib kooki pähkline šokolaadiglasuur. Seda kooki iseloomustavad puhtad ja omapäraselt intensiivsed maitsed, mis toimivad koos lihtsalt täiuslikult. Kusjuures see kook valmib üllatavalt lihtsalt ja kiirelt.
Biskviit (2x24 cm koogivorm) | |
---|---|
1 tk | avokaado viljaliha |
300 g | muscavado suhkrut |
350 g | nisujahu |
50 g | kakaod |
1 tl | soodat |
2 tl | küpsetuspulbrit |
400 g | |
150 g | rapsiõli |
1 tl | vanilje ekstrakti |
2 spl | konjakit |
Täidis | |
100 g | külmutatuid kirsse |
360 g | |
200 g | toorjuustu |
vahtrasiirupit (maitse järgi) | |
Šokolaadi glasuur | |
150 g | |
150 g | tumedat šokolaadi |
70 g | röstitud ja tükeldatud sarapuupähkleid |
15 g |
Leia rohkem retsepte.