Soe kartulisalat ürdi-jogurtikastmes

Soe kartulisalat ürdi-jogurtikastmes

Soe kartulisalat ürdi-jogurtikastmes

Soe kartulisalat ürdi-jogurtikastmes

4 portsjonit
45 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

600 g
beebikartuleid
250 g
150 g
kanafileesingi kuubikuid
1 peotäis
hakitud tilli
1 peotäis
hakitud murulauku
4 tk
küüslauguküünt
2 tl
sinepit
õli, soola ja pipart

Valmistamine

  1. Soojenda ahi 200 kraadini. Poolita kartulid ja keeda esmalt umbes 10 min. Kurna ja seejärel laota ahjuplaadile. Nirista peale natuke õli ja maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kartulid ahju ja küpseta 25-30 min.
  2. Kuumuta pann keskmisel kuumusel ja prae singikuubikud kergelt läbi.
  3. Ürdi-jogurti kastme valmistamiseks lisa kaussi hakitud till, murulauk ja purustatud küüslauk. Vala peale maitsestamata jogurt, lisa sinep ja sega kõik omavahel läbi.
  4. Maitsesta soola ja pipraga.
  5. Tõsta kartulid ahjust välja ja lase natuke jahtuda.
  6. Seejärel tõsta suuremasse kaussi kartulid ja singikuubikud. Vala peale ürdi-jogurtikaste ja sega. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.
  7. Retsepti autor:

  8. Helen Nurmsoo / @littlephotopantry

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.