Sidruniga küpsetatud kapsas

Sidruniga küpsetatud kapsas

Sidruniga küpsetatud kapsas

Sidruniga küpsetatud kapsas

Röstkapsas on alternatiiv röstitud juurviljadele. Piserda peale sidrunit ja oliiviõli. Peale raputa Oddlygood® riivjuustu. Serveeri lisandina.

6 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad6 portsjonit

250 g
Brokoli varred
200 g
Rooskapsas
1 tk
Sidrun
½ dl
Oliivõli
1 näputäis
Soola

Lisaks

50 g

Valmistamine

  1. Peske puhtaks brokoli ja rooskapsas. Tükeldage mõlemad. Asetage ahjuvormi (ca 20x30 cm)
  2. Pese sidrun korralikult puhtaks ja riivi koor kapsale ja brokolile. Pigista ka mahl välja. Kalla mahl ja oliiviõli peale. Maitsesta näpuotsatäie soolaga.
  3. Küpseta 225 kraadises ahjus ca 20 min ja enne serveerimist puista peale Oddlygood Veggie riivjuustu.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.