Röstitud tomatite ja cheddari juustuga baguette’id

Röstitud tomatite ja cheddari juustuga baguette’id

Röstitud tomatite ja cheddari juustuga baguette’id

Röstitud tomatite ja cheddari juustuga baguette’id

4 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

350 g
kirsstomateid
100 g
1
Prantsuse baguette’i
1 peotäis
värsket oreganot
2 spl
värsket tüümiani
3 tk
küüslauguküünt, purustatud
palsamiäädika kreemi
soola ja pipart

Valmistamine

  1. Soojenda ahi 200 kraadini. Poolita kirsstomatid ja aseta ahjuplaadile. Lisa tomatitele oregano, tüümian, küüslauk, maitsesta soola ja pipraga ning sega omavahel läbi. Nirista peale palsamiäädika kreemi. Rösti tomateid 20-25 min kuni need on pehmed.
  2. Võta tomatid ahjust välja ja sega.
  3. Lõika baguette viiludeks ja aseta ahjuplaadile. Tõsta igale viilule natuke riivjuustu. Seejärel tõsta riivjuustu peale röstitud tomatisegu.
  4. Tõsta saiad ahju ja rösti 200 kraadi juures umbes 3-4 min.
  5. Võta saiad ahjust välja lase jahtuda. Serveerimisel võid kaunistuseks peale lisada tüümianioksi.
  6. Retsepti autor:

  7. Helen Nurmsoo / @littlephotopantry

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.