
Nii maitsev ja eriline kook Sinu jõulupidustuste viimasteks ampsudeks. Kõht on ilmselt juba head-paremat liiga täis, kuid nii häid maitseid ei jäta küll keegi sellest hoolimata vahele.
põhi | |
|---|---|
| 40 g | kuivatatud jõhvikaid |
| 2 spl | viskit |
| 2 tk | muna |
| 30 g | oliiviõli |
| 150 g | tatrajahu |
| ½ tl | soodat |
| 45 g | suhkrut |
| ¼ tl | soola |
| 2 tk | porgandit |
täidis | |
| 2 tk | muna |
| 760 g | |
| 100 g | |
| 1 tl | piparkoogi maitseainet |
glasuur | |
| 100 g | šokolaadi |
| 50 g | |
kaunistamiseks | |
värskeid jõhvikaid | |
Leia rohkem retsepte.