Muraka šokolaadikook

Muraka šokolaadikook

Muraka šokolaadikook

Muraka šokolaadikook

Imeline kooslus headest asjadest: murakas, toorjuust ja šokolaad. Seda kooki sobib serveerida hapukama moosi ja kohviga, mis tasakaalustaks koogi enda magusust. Head katsetamist!

4 portsjonit
6 h
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

400 g
toorjuustu
100 g
suhkrut
200 g
150 ml
200 g
5
digestive küpsist

glasuur

300 g
piimašokolaadi
3 spl
kookosõli

Valmistamine

  1. Võta toorjuust toasooja. Vahusta omavahel hapukoor, suhkur, muraka jogurt ja viimasena lisa vahustatud vahukoor. Lisa see pehmele ja toasoojale toorjuustukreemile. Sega ühtlaseks massiks ja pane silikoon koogivormidesse või siis muffinivormidesse. Külmuta täielikult. Eemalda vormist ja pane sügavkülma tagasi.
  2. Seejärel valmista glasuur. Selleks sulata kastrulis kõige madalalamal temperatuuril piimašokolaad ja kookoseõli.
  3. Seejärel glasuuri puutiku abil külmunud koogid glasuuri sisse ja nõruta ning pane külmkappi sulama. Seejärel kui koogi sisetemperatuur on +4 on valmis serveerimiseks.
  4. Retsepti autor: Kristian Neemela

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.