Šokolaadipannkoogid vanilje toorjuustu ja vaarikatega
4 portsjonit
muna | 2tk |
suhkrut | 25g |
Valio Gefilus maitsestamata jogurtit | 200g |
nisujahu | 150g |
soodat | 6g |
rapsiõli | 2spl |
erinevaid šokolaadikomme | 200g |
Serveerimiseks
Valio Viola toorjuust vanilliga | |
Vaarikaid |
Valmistamine
1. Pane kommid potti ja kuumuta madalal tulel kuni kommid on sulanud, võta tulelt.
2. Eralda munakollased munavalgetest.
3. Sega munakollased suhkru ja soolaga, lisa juurde jogurt ja jahu ning sega ühtlaseks massiks.
4. Lisa taignale juurde 2 spl õli ja sulanud šokolaadikommide segu ning sega ühtlaseks.
5. Viimasena vahusta munavalged vähese soolaga tugevaks vahuks ja lisa kergelt alt ülesse segades taignasse.
6. Lisa pannile õli ja küpseta keskmisel kuumusel väikesed kohevad pannkoogid. Ole ettevaatlik küpsetamisel, sest šokolaadi pannkoogid kipuvad kergesti kõrbema minema.
7. Serveeri vanilje toorjuustu ja vaarikatega.
Kristian Neemela, Valio toidublogija
http://kristiankokkab.blogspot.fi/