Krõbedad vahvlid täidetud kurgi-pirnikreemiga

Valio Viola naturaalset toorjuustu 200 g
Valio Gefilus kurgi-pirni keefirit 100 g
vahtrasiirupit 60 g
Alma 35% vahukoort 50 g
želatiini (pulber) 5 g
krõbedat vahvlit 6 tk

Valmistamine

Kreemi valmistamiseks sega omavahel toasoe Valio Viola naturaalne toorjuust, Valio Gefilus kurgi-pirni keefir ja vahtrasiirup. 
Kaalu väikesesse kastruli 50 g vahukoort ja 5 g pulber želatiini ning jäta paisuma 5 minutiks.
Seejärel sulata madalal kuumusel želatiin, kui želatiin on täielikult sulanud, siis lase veidi jahtuda ning sega toorjuustu-keefirimassi hulka. Pane saadud segu pritskotti ja pritsi kreem vahvlikoonustesse.

 

Kristian Neemela, Valio toidublogija
http://kristiankokkab.blogspot.fi/