Kirsi-panna cotta vaht:
Küpsisekreem:
valget šokolaadi |
80g |
Valio Viola toorjuustu |
200g |
digestive küpsiseid |
90g |
Kirsikaste:
Värskelt pressitud kirsimahla |
|
Suhkrut |
|
Serveerimiseks:
Valmistamine
Kõigepealt valmista kirsi-panna cotta vaht. Selleks paisuta želatiin veega. Sõelu kirsi-panna cotta jogurt läbi tiheda sõela. Sulata paisutatud želatiin. Vala see jogurti hulka ja sega ühtlaseks massiks. Sega juurde maitsestatud kirsimahl. Vala saadud segu sifoonpudelisse ja lisa juurde ka toores munavalge. Keera sifoonpudel kinni ja loksuta kõvasti. Lae sifoonpudelid kahe N2o ballooniga ja raputa kõvasti ning pane külmkappi kuni kasutamiseni.
Küpsisekreemi valmistamiseks sulata šokolaad. Sega sulatatud šokolaadi hulka toorjuust ning küpsisepuru. Jahuta saadud kreem ja pane pritskotti.
Kirsikastme jaoks puhasta kirsid kividest ja pressi neist mahl. Maitsesta suhkruga.
Serveeri dessert.