Jäine maius kama keefiri ja metsmaasikatega

8 portsjonit

Valio Gefilus kama keefirit 150g
Alma vahukoort 200ml
Alma kodujuustu 120g
suhkrut 3sl
kamajahu 3tl
metsmaasikaid 100g

Valmistamine

Esmalt püreeri kodujuust saumiksriga ühtlaseks kreemiks. Seejärel vahusta vahukoor suhkruga ning lisa siis vahukoorele kodujuustu kreem, kama keefir ja kamajahu. Mikserda veelkord kõik läbi, et tekiks ühtlane kreem. Viimaks sega õrnalt hulka metsmaasikad (ära enam mikserda). Tõsta saadud segu jäätisevormidesse ning pane vähemalt 1 tunniks sügavkülma. Enne serveerimsit lase jäätisevormid kuuma vee alt läbi, siis tulevad jäätised vormist hästi lahti.

Jaanika ja Signe, Valio toidublogijad
http://maitsevseiklus.blogspot.fi