Kana-juustupirukas

8 portsjonit

Põhi

Alma Eesti võid 100 g
jahu 2 dl
soola ¼ tl
vett 2 sl

Täidis

küüslauguküünt 3
Valio võid 1–2 sl
apelsinimarinaadis broileriribasid 250 g
pipart ½ tl
soola ½ tl
karrit 1 tl
riivitud Valio Forte juustu 200 g
paprika 1
musti kivideta oliive 1 dl
Valio toidukoort 2 dl
muna 3

Valmistamine

Sega pehme või hulka jahu ja sool. Lisa külm vesi ja sega ühtlaseks. Laota tainas ümmarguse koogivormi põhjale ja külgedele. Valmista täidis – kuumuta hakitud küüslauku pannil (ära pruunista!), lisa panile broileriribad ja jätka kuumutamist. Maitsesta segu pipra ja karriga, jahuta ning laota täidis taignale. Sega munad ja koor, maitsesta soolaga ja kalla samuti pirukapõhjale. Küpseta 200kraadises ahjus u 40 minutit. Küpsetamise lõpus, kui pind on saanud juba kauni värvi, võid vormi pealt küpsetuspaberiga katta, et vältida kõrbemist.