Jogurtikeeks

10 portsjonit

Alma Eesti võid 200 g
Suhkrut 175 g
Vanillisuhkrut 1 tl
Soola näpuotsatäis
Muna 4 tk
Jahu 4 dl
Küpsetuspulbrit 1 tl
Soodat 1 tl
Valio Gefilus laktoosivaba virsiku-papaiajogurtit 200 g

Glasuur

Viinamarja mahla 2 sl
Tuhksuhkrut 2,5 dl
Viinamarju kaunistuseks

Valmistamine

Vahusta toasoe Alma Eesti või suhkruga, lisa vanillisuhkur, sool ja pidevalt kloppides ükshaaval munad. Sega jahu, küpsetuspulber ja sooda ning sõelu võisegu hulka. Seejärel lisa tainale Gefilus virsiku-papaia jogurt, sega võimalikult vähe. Vala tainas vormi ning küpseta 175 kraadi juures 50 minutit.
Glauuri valmistamiseks sega omavahel mahl ja tuhksuhkur ning kata sellega jahtunud keeks. Kaunista kevadiselt roheliste viinamarjadega!

 

Head isu!

 

Jaanika & Signe

Valio toidublogijad