Krõbedad šokolaadiga linnupesad

Krõbedad šokolaadiga linnupesad

Krõbedad šokolaadiga linnupesad

Krõbedad šokolaadiga linnupesad

Krõbedad šokolaadiga linnupesad toovad rõõmu eelkõige pere kõige pisematele. Mõnusalt kreemise pasha kohupiimaga maius millel on mõnuga pühadehõngu!

12 portsjonit
4 h
00 ratings

Koostisosad12 portsjonit

Läheb vaja

300 g
Tumedat või piimašokolaadi
150 g
Maapähklivõid
1 pakk
90 g
Purustatud maisihelbeid
1 tl
Vanilliekstrakti
2 spl
Mett
Kaunistamiseks väikseid šokolaadimune

Valmistamine

  1. Tee nii:

  2. 1. Sulata 200 g šokolaadi.
  3. 2. Võta muffinivorm ja aseta selle sisse muffinipaberid. Tõsta igasse muffinipaberisse 2-3 tl sulatatud šokolaadi. Keeruta igat muffinipaberit nii, et ääred saaksid ühtlaselt šokolaadiga kaetud.
  4. 3. Tõsta muffinivorm koos korvikestega 15 min sügavkülma, kuni šokolaad on tahenenud.
  5. 4. Võta muffinivorm sügavkülmast välja ja määri iga korvi seintele veel üks õhuke kiht sulatatud šokolaadi. Aseta muffinivorm uuesti 10-15 min sügavkülma kuni šokolaad on tahenenud.
  6. 5. Samal ajal valmista linnupesadele täidis. Selleks sega omavahel pasha kohupiimakreem, maapähklivõi, vanilliekstrakt ja mesi.
  7. 6. Võta muffinivorm sügavkülmast välja ja eemalda ettevaatlikult muffinipaberid.
  8. 7. Tõsta igasse linnupesasse täidist ja silu lusikaga pealt ühtlaseks.
  9. 8. Valmista linnupesadele kate. Selleks sulata 100 g šokolaadi. Purusta maisihelbed ja seejärel sega sulatatud šokolaadiga.
  10. 9. Tõsta igasse pesasse umbes 2 tl katet ja silu lusika või näppudega ühtlaseks. Vajuta iga pesa keskele ettevaatlikult väike lohk.
  11. 10. Tõsta linnupesad 2-3 h külmkappi tahenema.
  12. 11. Serveerimisel pane igasse linnupesasse mõned värvilised šokolaadimunad.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.