Krõbe Napoleon

Krõbe Napoleon

Krõbe Napoleon

See retsept on lihtsam ja kiirem versioon vanast ja armastatud klassikust. Kui ikka väga Napoleoni koogi järgi isutab ja tahaks veidi oma kokapanust toidutegemisse anda siis see just ongi Sinu võimalus. Südamega valmistatud toit maitseb alati originaalselt, mistahes kujul retsepti on jälgitud.

7 portsjonit
7 h
00 ratings

Koostisosad7 portsjonit

6 tk
lehttaigna lehti
200 ml
200 g
230 g
400 g
pohlamoosi
50 g
suhkrut
35 g
mandlilaaste

Valmistamine

  1. Küpseta vastavalt pakendil olevatele juhistele valmis lehttaigna plaadid. Vajuta kätega õrnalt ühtlaseks enne kui laduma hakkad, pudenev puru jäta alles, see läheb kõige pealmisele kihile.
  2. Vahusta vahukoor suhkruga, lisa kohupiim, sega läbi. Rösti pannil mandlilaastud ja jäta jahtuma.
  3. Lao esimene kiht ja määri sellele kohupiima-vahukoore segu, järgmisele puding. Seejärel tee korralik moosikiht, pane kõik moos ühele kihiline. Seejärel korda vahukoore ja pudinguga vahekihtide ladumist.
  4. Kõige peale kui kreemid ja pudingud on lisatud pudista peale lehttaigna plaatide puru ja mandlilaastud. Pane külmkappi veidi tõmbama.
  5. Siinkohal soovitan külmkapis seismise aja valida täiesti enda maitsemeele järgi. Kui Sulle meeldib pigem krõbe versiooni, võta varem kapist välja ja asu maiustama. Samas kui sulle meeldib, et taignakihid on pigem pehmed, lase seista üleöö.
  6. Retsepti autor: Marjaana Vaher

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.