Kreemjas struudel singi ja juustuga

Kreemjas struudel singi ja juustuga

Kreemjas struudel singi ja juustuga

Kreemjas struudel singi ja juustuga

See struudel on tõeline isuärataja. Ära imesta, kui sinu vast valmistatud singi-juustustruudel on laualt kadunud veel enne, kui külalised jõuavad lauda istuda! Valmista lihtne struudel peolauale, õhtusöögiks või lihtsalt mõnusaks filmiõhtuks - valik on sinu.

6 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad6 portsjonit

150 g
1 pakk
250 g
suitsusinki
300 g
lehttainast
1 tk
muna
200 g
1 spl
mädarõigast
murulauku
soola

Valmistamine

  1. Jaga tainas kaheks osaks. Mõlemad osad tuleb rullida võimalikult õhukeseks.
  2. Laota tainas tööpinnale ja määri peale õhuke kiht sulatatud juustu. Aseta selle peale teine ​​kiht tainast ning määri ka see sulatatud juustuga kokku ning puista peale riivitud Atleet juustu küpsetistele.
  3. Laota juustule peale singiviilud.
  4. Rulli tainas kokku ja tõsta ahjuplaadile, mis on eelnevalt küpsetuspaberiga kaetud.
  5. Klopi muna lahti ning määri see struudli peale. Puista peale ülejäänud juust.
  6. Küpseta struudlit 30-35 min 190 kraadi juures.
  7. Sel ajal, kui struudel küpseb, valmista kaste. Sega hapukoor mädarõika ja hakitud murulauguga, lisa maitse järgi soola.
  8. Serveeri struudlit soojana koos kreemja mädarõikakastmega. Valmistamisele kulub 30 minutit + aeg ahjus.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.