Argipäevaks igati sobiv pastaroog, kuna valmib hetkega. Selle roa krooniks on trühvlimaitseline sulatatud juust, mis kogu roale trühvlile omast maitset annab. Roog on lihata, kuid selle asemel täiendavad pastat vastavalt hooajale kuldkollased kukeseened. Muul ajal kasuta endale meelepäraseid seeni.
200 g | pastat (farfalline) |
175 g | kukeseeni |
2 tk | küüslauguküünt, peeneks hakituna |
2 tl | kappareid (soovi korral) |
1 dl | rõõska koort (35%) |
125 g | |
2 spl | Valio Forte Classico kõva itaaliapärane juust 180g |
1 peotäis | basiilikulehti |
1 tl | sidruni riivitud koort |
1 spl | võid |
soola, pipart | |
õli | |
SERVEERIMISEKS PEALE | |
---|---|
hakitud Kreeka pähkleid | |
oliiviõli | |
basiilikulehti | |
Leia rohkem retsepte.