Kreemine juustupasta kukeseentega

Kreemine juustupasta kukeseentega

Kreemine juustupasta kukeseentega

Kreemine juustupasta kukeseentega

Argipäevaks igati sobiv pastaroog, kuna valmib hetkega. Selle roa krooniks on trühvlimaitseline sulatatud juust, mis kogu roale trühvlile omast maitset annab. Roog on lihata, kuid selle asemel täiendavad pastat vastavalt hooajale kuldkollased kukeseened. Muul ajal kasuta endale meelepäraseid seeni.

2 portsjonit
15 min
00 ratings

Koostisosad2 portsjonit

200 g
pastat (farfalline)
175 g
kukeseeni
2 tk
küüslauguküünt, peeneks hakituna
2 tl
kappareid (soovi korral)
1 dl
rõõska koort (35%)
125 g
2 spl
Valio Forte Classico kõva itaaliapärane juust 180g
1 peotäis
basiilikulehti
1 tl
sidruni riivitud koort
1 spl
võid
soola, pipart
õli

SERVEERIMISEKS PEALE

hakitud Kreeka pähkleid
oliiviõli
basiilikulehti

Valmistamine

  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta lohakalt
  2. Sulata pannil või ja pisut õli.
  3. Tõsta pannile kukeseened (suuremad seened lõika tükkideks) ja küpseta neid minutjagu. Seejärel lisa hakitud küüslauguküüned ja kapparid. Prae seente pehmenemiseni.
  4. Vala juurde rõõsk koor, lisa sulatatud juust. Sega juustu sulamiseni.
  5. Tõsta pannile eelnevalt keedetud pasta, lisa peene riiviga riivitud kõvajuust, basiilikulehed ja sidrunikoor.
  6. Sega kõik läbi. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri koheselt!
  7. retsepti autor

  8. Ragne Värk / www.kokkama.ee

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.