Kreemine croissantivorm

Kreemine croissantivorm

Kreemine croissantivorm

Kreemine croissantivorm

Imemaitsev kreemine croissantivorm valmib kiirelt ning ilmselt saab söödud veelgi kiiremalt.

12 portsjonit
45 min
00 ratings

Koostisosad12 portsjonit

6
croissanti
400 ml
3
muna
1 tl
vaniljesuhkrut
90 g
suhkrut
300 g
mureleid
230 g

Valmistamine

  1. Pane ahi soojenema 180 kraadi peale.
  2. Võta 26 cm kinnine vorm.
  3. Lõika croissantid (osta poest valmis croissantid, kohe eriti lihtsalt) keskelt pooleks ja aseta vormi põhja.
  4. Määri kõik croissantid pudinguga kokku ja pane neile kõigile peale mureleid, jäta veidi ka alles, hiljem lisa neid veel vormi peale.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.