Kõrvitsasupp trühvlimaitselise sulatatud juustuga

Kõrvitsasupp trühvlimaitselise sulatatud juustuga

Kõrvitsasupp trühvlimaitselise sulatatud juustuga

Kõrvitsasupp trühvlimaitselise sulatatud juustuga

Mis oleks rohkem hooajas, kui üks mõnus kõrvitsasupp? Siin on üks lihtne retsept, millega saad kõrvitsasupist teha erilise maitseelamuse.

4 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

1 kg
Tükeldatud kõrvitsat
1 l
Köögiviljapuljongit
1 tk
Sibulat
1 spl
Rapsiõli
soola ja pipart
Peekonit (soovi korral)

Valmistamine

  1. Pane kõrvitsatükid potti ja kalla peale nii palju puljongit, et kõrvitsatükid oleksid kaetud. Kuumuta keemiseni.
  2. Haki sibul, prae õlis kuldseks. Lisa koos praadimisõliga kõrvitsatükkidele.
  3. Keeda kõrvitsatükke koos praetud sibulaga, kuni kõrvitsatükid on pehmed.
  4. Kui kõrvits on pehme, siis püreesta ühtlaseks.
  5. Lisa sulatatud juust ning sega, kuni juust on sulanud.
  6. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
  7. Serveeri soovi korral peekoniga.
  8. Retsepti autor

  9. Retsept on sündinud koostöös Rimi ja Tuuli Mathiseniga.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.