Vaarikakook
Valio Viola laktoosivaba toorjuustu | 400 g |
tuhksuhkrut | 50 g |
želatiini | 4 g |
külma vett | 22 g |
Alma Skyr vaarika jogurtit | 300 g |
Mangokreem
mangopüreed | 300 g |
agar agarit | 3 |
Paneering
külmkuivatatud vaarikaid |
Valmistamine
Vaarikakoogi jaoks sega toorjuust, tuhksuhkur ja vaarika jogurt. Paisuta želatiin külma veega. Soojenda paisutatud želatiin ja lisa see kreemi hulka.
Vala kreem silikoonvormidesse ja tee sellesse kerge süvend kuhu saaksid täidise lisada.
Mangokreemi jaoks kuumuta püree koos agar-agariga keemiseni. Seejärel jahuta ja püreesta.
Täida koogid mangokreemiga ja sügavkülmuta 2 tundi.
Eemalda koogid vormidest ja kata need vaarikapuruga. Lase kookidel +4 kraadini soojeneda, siis on kook valmis serveerimiseks.