Mustsõstra-jogurtitort

Tordi põhi ja ääred

Lady fingers küpsiseid 150 g

Täidis

Alma Muah! mustikamuffini koorejogurtit 380 g
Mustsõstraid 450 g
Kondenspiima (suhkruga) 350 g
Marjamahla 50 ml
Želatiini 35 g

Valmistamine

Lõika küpsised pooleks ning pane need 18-20 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi äärtesse. Lao küpsised ka tordi põhja. Täidise jaoks püreeri mustsõstrad ja lisa juurde Alma Muah! mustikamuffini koorejogurt ning kondenspiim. Järgnevalt pane želatiin ca 5 minutiks mahla sisse paisuma ning seejärel sulata vesivannil. Viimaks vala želatiin täidise hulka, ise samal ajal hoolikalt segades. Vala täidis tordipõhjale ning lase vähemalt 6 tundi külmikus taheneda. Soovi korral kaunista kook pealt mustsõstardega.

 

Mõnusat kokkamist!

Jaanika ja Signe

Valio toidublogijad