Kuusevõrsetort vaarikatega

Põhi

Diagestive küpsiseid 250g
Alma Eesti võid 120g

Täidis

Alma maitsestamata kohupiimakreemi 300g
valget šokolaadi 300g
Alma vahukoort 500g
kuusevõrsejahu 5spl
želatiini 4tl
sidrunimahla 4sl
külmutatud vaarikaid pudistatult 2dl
külmutatud vaarikaid tervelt 2dl

Valmistamine

Põhi:

Purusta küpsised ülipeeneks ning sega sulavõiga. Vooderda 26cm läbimõõduga koogivorm toidukile või küpsetuspaberiga. Suru küpsise-võisegu vormi põhja. Aseta vorm külma.

 

Täidis:

Paisuta želatiin sidrunimahlas.Sulata. Sulata šokolaad vesivannil. Sega juurde toasoe kohupiimakreem, kuusevõrsejahu ning vahustatud koor. Viimasena lisa nii purustatud kui terved vaarikad. Vala segu vormi ning aseta vähemalt neljaks tunniks külma.

 

Autor: Liisi Pogosjan