Jogurti ja valge šokolaadi tiramisu

10 portsjonit

ladyfinger biskviitküpsiseid 300g
Alma 2,5% piima 3-4dl
vanillisuhkurt 2tl
valget šokolaadi 200g
Alma 35% vahukoort 4dl
Alma Muah! mustikamuffini koorejogurtit 380g
mustikaid 200g

Valmistamine

Sulata vesivannil šokolaad ja lase veidi jahtuda. Vahusta vahukoor tugevaks vahuks ning lisa vahustades jogurt ja nirista juurde šokolaad, sega ühtlaseks.
Lao kolmandik küpsistest taldrikule neid enne piima ja vanillisuhkru segus immutades ja kata kolmandikuga kreemist. Tee samamoodi veel kaks kihti, kaunista mustikatega ning hoia serveerimiseni külmas. Mustikaid võid soovi korral panna ka kihtide vahele.

 

Jaanika ja Signe, Valio toidublogijad
http://maitsevseiklus.blogspot.fi