Küüslaugune muskaatkõrvitsa püreesupp

4 portsjonit

Muskaatkõrvitsat 1/2 (1,5-2 kg)
Valio Mustapekka küüslaugu toorjuust 100 g
Kõrvitsaseemneid Peotäis

Valmistamine

Koori ja tükelda kõrvits ning keeda pehmeks, kurna kõrvits ja püreeri. Jäta kõrvitsakeetmise vedelik alles. Kui kõrvits on püreeritud lisa tükeldatud Mustapekka küüslaugu toorjuust ja püreeri segu ühtlaseks. Lisades segule varem kõrvale pandud kõrvitsa keeduvedelikku, saad supile anda endale meelepärase konsistentsi (vedelama või paksema). Serveeri suppi kõrvitsaseemnetega.

 

PS! Eraldi pole vaja suppi maitsestada ei soola ega muude maitseainetega, sest Mustapekka küüslaugu toorjuust teeb seda Teie eest. lisades supile ka täpselt paraja annuse kreemisust.

 

Mõnusat supielamust!

Jaanika ja Signe