Kaval Antsu suitsujuustu-ananassisalat tiigerkrevettidega

4 portsjonit

Valio Kaval Antsu suitsujuustu 250g
Ananassi konserv(tükke) 400g
Rucolat 40g
Chillit 10g
Kirsstomateid 125g
Tiigerkrevette (tooreid, terveid) 12tk
Sidrunit 1tk
Soola
Pipart

Valmistamine

Koori juust ja lõika sentimeetristeks kuubikuteks, lisa ananass, majonees ja peeneks hakitud chilli. Seejärel sega massid omavahel ning maitsesta soola ja pipraga, kui eelistad magusamat salatit, lisa juurde ka veidikene ananassimahla. Aseta taldrikule rucolapadi, tõsta peale valminud salat ning lisa kirsstomateid.

Puhasta krevetid, jättes pea ja sabaots külge. Prae krevetid oliivõlis ning maitsesta soola, pipra ning sidrunimahlaga.

Tõsta krevetid valmisseatud salatile ja naudi hõrku maitset!