Kohupiima-küpsisemagustoit

Kohupiima-küpsisemagustoit

Kohupiima-küpsisemagustoit

Kohupiima-küpsisemagustoit

Südasuvine maasikas ja pühadeaegne pohl põimuvad uues Alma kohupiimakreemis ja moodustavad koos küpsisepuruga selle ideaalse retsepti.

5 portsjonit
30 min
00 ratings

Koostisosad5 portsjonit

50 g
Valget šokolaadi
200 ml
380 g
2 spl
Sidrunimahla
1 tl
Peenelt riivitud sidrunikoort
100 g
Kaeraküpsiseid
Kaunistuseks küpsisepuru, maasikaid ja pohli

Valmistamine

  1. Sulata valge šokolaad vesivannil ja jäta jahtuma.
  2. Vahusta seejärel koor kergelt vahtu. Lisa kohupiimakreem ja vahusta kohevaks. Lisa kreemile sulanud valge šokolaad, sidrunimahl- ja koor. Sega õrnalt läbi.
  3. Purusta küpsised peeneks puruks.
  4. Pudista magustoidupokaalide põhjadesse kõigepealt veidi küpsisepuru.
  5. Lisa siis kohupiimavaht ja seejärel uuesti küpsisepuru ja pealmiseks kihiks jäta kohupiimavaht.
  6. Kaunista küpsisepuru ja marjadega. Mõnusat maiustamist!

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.