Keefirisupp

Keefirisupp

Keefirisupp

Keefirisupp on ideaalne lõuna- või õhtusöök kuumal suvepäeval.

4 portsjonit
1 h
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

500 g
1
väike kurk
mõned redised
2
keedetud muna
3
keedetud peeti
rohelist sibulat
kirsstomateid
lehtpeterselli
1
küüslauguküüs
maitseks soola, jahvatatud musta pipart

Valmistamine

  1. Lõika kaks kooritud väiksemat keedupeeti väiksemateks tükkideks ja püreesta koos küüslauguküünega blenderis ühtlaseks massiks. Lisa keefir ja blenderda kuni saad ühtlase segu. Maitsesta supivedelik soola ja pipraga. Aseta segu külmkappi maitsestuma ca 30 minutiks.
  2. Samal aja tükelda ülejäänud köögiviljad, maitseroheline ja muna suupärasteks tükkideks ja säti need kaunilt neljale supitaldrikule. Kalla taldrikupõhja supp ja raputa peale seemneid. Serveeri suppi kohe.
  3. Võid segada kõik supi koostisosad kokku ja serveerida suppi juba segatult.
  4. Triinu Võsu/ My Mum is the best cook ever/ triinuvosu.blogspot.com

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.