Keefiri panna cotta

Keefiri panna cotta

Keefiri panna cotta

Keefiri panna cotta

Alma keefir sobib ideaalselt erinevatesse magustoitudesse. Valmista Alma keefirist maitsev panna cotta, mida serveerida külalistele.

4 portsjonit
12 h
00 ratings

Koostisosad4 portsjonit

400 g
200 ml
50 g
suhkrut
7 g
pulber želatiini
granadill

Valmistamine

  1. Alusta panna cotta valmistamist želatiini paisutamisega. Selleks sega omavahel väga väikeses topsis 42 g külma vett ja želatiinipulber. Lase 5 minutit paisuda. Seejärel kalla paisunud želatiin väikesesse kastrulisse ja kuumuta kuni 50 kraadini, et želatiin muutuks täielikult vedelaks. Kindlasti ei tohi želatiini segu üle 90 kraadi minna, muidu kaob tarrenduv toime ära.
  2. Kuumuta ka vahukoor 30 kraadini, lisa juurde vedel želatiin, seejärel keefir. Sega läbi ja vala serveerimispokaalidesse ning pane külmkappi 12 tunniks tarduma.
  3. Serveerimisel lõika granadill pooleks ja kraabi viljaliha panna cotta peale.

Leia rohkem?

Leia rohkem retsepte.